# Assalamualaikum...Tak Jawab berdosa....hehehehe #

Wednesday, 7 November 2007

Journey To Sheffield


Last weekend Daddy bawak kitaorang pergi Sheffield (Bandar dia kecik jer...jgn marah org Sheffield, nanti kena jual..)...perjalanan mengambil masa 1 jam...on da way to Sheffield permandangan dia memang cantik sungguh..berbukit bukau lalu kat lembah-lembah (omputih panggil valley...tihani dah pandai cakap omputih dah ni...)...lepas tu sampai kat sheffield pergi rumah Aunite Zana & Uncle Sobri (Thank You to Auntie n Uncle)...then diaorang bawak pulak pergi OldCoat Carboot dan Park....best betul...Tihani main lali-lali (Lari-lari) kat park tu....ada banyak itik ang (ayat org Perlih) kat situ...masa perjalanan balik, daddy singgah di padang ragut yang kat atas puncak bukit ni....unik la...sebab pagarnya diperbuat daripada batu-batu yang ditindan-tindan...lepastu kambing biri-biri dia lepas macam tu jer....kawasan dia amatlah luas...saujana mata memandang....

3 comments:

Saliha said...

uuuuuu... seghonoknye dia jejalan every weekend.. takpe2, pas peksa nt achik nk g pangkor... hahahaha.. kalo dikala itu masih kaya la... kalo mskin, takley la... btw, selasa ni cik peksa.. 3 mggu tu.. tak penah2 exam 3 mggu... wish me luck.. n lpe nk bitau.. lobos y penah paste comment dulu tu pakcik soon to be... hahaha...

Curasimanjakini said...

echecheche.....peksa bagi lepaih dulu achik ooooiii....hehehehhehe...pakcik soon to be...hehehehe....nak berkenalan bleeehhh....

lobos said...

uiks..
jadi topic hangat rupenyer
(@_@)