# Assalamualaikum...Tak Jawab berdosa....hehehehe #

Sunday, 23 December 2007

Blackburn Rovers VS Chelsea



22 December 2007 -- Blackburn Rover vs Chelsea di Ewood Park berkesudahan Chelsea menang 0-1, tapi sebelum game tu berlangsung, tihani dah pun jejakkan kaki kat stadium Ewood Park ni...tu pun sebab daddy nak tanam telor Ayam kat Stadium ni, jampi serapah bagi Chelsea menang...Ahaksssss....

2 comments:

salihim said...

i

salihim said...

Assalamualaikumm n Selamat Hari Raya Aidiladha kepada tihani n keluarga kat sane, , hehehe dah seminggu dah raye, tak sempat nak online sejak kebelakangan ni, agak siduk dengan kerja kat office, tihani n keluarga ape khabar kat sane?, pak teh n family kat malaysia alhamdullilah sihat, raya hari tu semua beraya kat jengka, pak teh malam raye baru sampai jengka, k lah pak teh pn tak tau nak taip ape dah ni hehe selamat tahun baru 2008.