# Assalamualaikum...Tak Jawab berdosa....hehehehe #

Saturday, 29 March 2008

Sejarah Roman di Newcastle, Sunderland dan Middlesbrough


Day 3 – 24 March 2008—hari last journey kitaorang...Daddy bawak kitaorg berkelah di tepi pantai...actually, Newcastle, Sunderland dan Middlebrough (Tee side) ni adalah coastal area..tepi pantai...banyak tinggalan sejarah Roman dan Kota-kota Roman ada disini...masa perang Roman dengan geng2 Viking dulu tu...dan sekali lagi...stadium ke 14...Riverside...so, tinggal 6 lagi stadium belum pi nih...Ok, lepas stadium tu, kitaorg pun baliklah...sampai rumah dah dekat pukul 9 malam...semuanya pengsan lepas tu...dari newcastle ke Manchester lebih kurang 3jam 30 minit jugak tu....

1 comment:

Anonymous said...

See Please Here